Löydätkö aineistosi?
FotoWare DAM on toimiva aineisto- ja materiaalipankki


Fotoweb SaaS DAM palveluna

FotoWaren Fotoweb DAM ratkaisu on nyt saatavana pilvipalveluna. Tämä turvallinen, kustannustehokas ja täysin ylläpidetty palvelu toteutetaan FotoWaren asiantuntijoiden toimesta.

Toimi tehokkaammin - käytä pilvipalvelua!

Jaa ja verkostoidu


Palvelun avulla voit jakaa haluamasi tiedostot kohderyhmäsi kesken helppokäyttöisen albumitoiminnon avulla. Voit seurata tiedostojesi käyttöä ja antaa mahdollisuuden tiedostojen kommentointiin palvelun kautta.

Liitä metatiedot ja organisoi


Liiketoimintasi kannalta elintärkeiden tiedostojesi löytyminen on helppoa ja tehokasta. FotoWeb DAM löytää ne perinteisten tiedosto- ja kansionimien lisäksi erilaisilla metatiedoilla, joita voi olla esim. avainsanat, kuvaus, tekijä, tuotenumero jne riippuen toimialasta ja määrityksistä. Myös tekstisisältö on hakukelpoista.

Hyödynnä kaikkialla


Voit käyttää FotoWeb SaaS DAMia selaimilla, mobiililaitteiden applikaatioilla, suoraan MS Word tai MS PowerPoint ohjelmista. Voit myös integroida FotoWeb SaaS DAM ratkaisun CMS järjestelmääsi (sisällönhallinta).

Omatoiminen portaali


Hallitset palvelua halutessasi omatoimisesti tai yhteistyökumppaniesi kanssa intuitiivisella ja helppokäyttöisellä web portaalilla.

FotoWeb SaaS DAM - enemmän kuin ohjelmisto


FotoWeb SaaS DAM on enemmän kuin ohjelmisto - tämän pilvipalvelun avulla tiedostosi ovat käytössä kaikkialla ja kaiken aikaa. Tutustu tarkemmin sivutollamme FotoWeb-tuotteeseen.

FotoWebin voima

Saat käyttöösi FotoWeb-sovelluksen tehokkaat ominaisuudet ilman, että sinun täytyisi operoida infrastruktuurin tai itse järjestelmän kanssa. Rekisteröidy ja ala käyttää palvelua vuorokauden sisällä!

Jätä asia hoitoomme

FotoWare tekee kaiken järjestelmän ylläpitoon liittyvän - tietoturvallisuus, päivitykset ja uudet ohjelmaversiot, vikasietoisuuden ja skaalautuvuuden. Voit keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi.

Tietosi ovat turvassa

FotoWeb SaaS DAM palvelussa tietosi tallentuvat ISO27001 sertifioituihin datakeskuksiin Euroopassa maksimi tietoturvallisuudella ja samalla varmistetaan, että tiedostosi on turvallisesti varmuuskopioitu ja saatavilla kaiken aikaa. Tietosi on suojattu Norjan yksityisyyslakien mukaan, jotka ovat kolmen tiukimman lain joukossa maailmassa.

Helppo lopettaa

Voit käyttää palvelua niin kauan kuin haluat, mutta toisinaan asiat muuttuvat. Easy-Exit palvelumme siirtää kaiken tietosi haluamallesi FTP palvelimelle, jos joskus päätät lopettaa FotoWeb Saas DAM palvelun käytön.

Vaihtoehtoiset palvelumallit

Starter palvelumalli
25 eur/kk per käyttäjä (alv 0%)

Minkä tahansa tiedostotyypin tallennus ja jako
Jako vierasportaalille ja ulkopuoliselle
10 GTavua dataa per käyttäjä
Minimitilaus 5 käyttäjää, maksu vuosittain

Business palvelumalli
45 eur/kk per käyttäjä (alv 0%)

Kaikki Starter vaihtoehdon ominaisuudet
Videoiden liittäminen CMS järjestelmiin
Tilaus ja hyväksyntä työnkulut
Useampia tiedostojen tallennuspaikkoja
Rajoittamaton määrä autentikoituja portaalikäyttäjiä
Asiakaskohtainen domain nimi
Minimitilaus 10 käyttäjää, maksu vuosittain

Professional palvelumalli
75 eur/kk per käyttäjä (alv 0%)

Kaikki Business vaihtoehdon ominaisuudet
Asiakaskohtaisten työnkulkujen luonti
Microsoft Office Pluginit portaalikäyttäjille
SSO (Single Sign On) sekä Azure AD että SAML2 kanssa
API käyttöoikeus
Oman logon käyttö
Puhelintuki
99,95% SLA
Minimitilaus 10 käyttäjää, maksu vuosittain
Haluatko aloittaa palvelun käytön jo nyt? Kiinnostaako lisätiedot tai koekäyttö? Jätä yhteystietosi, niin otamme Teihin yhteyttä!

  

Datamäärät tarpeiden mukaan

Palveluiden datamääriä voidaan kasvattaa 250 GTavun portain hintaan 75 eur (alv 0%) per kk tai 1 TTavun portain hintaan 150 eur (alv 0%) per kk.
Hintoihin sisältyy verkkoliikennöintimaksut perustuen reilun käytön politiikkaamme, jossa verkkoliikennettä sallitaan se määrä kuukaudessa mikä on palveluun kuuluva datamäärä. Jos tämä verkkoliikennemäärä ylittyy jatkuvasti, tulemme ottamaan teihin yhteyttä datamääränne kasvattamiseksi. Sisäänpäin tuleva verkkoliikenne on vapaata, ei muuta kuin lähettämään meille tiedostojanne!

Onko jo FotoStation käytössä?

Huomio! Oletko jo FotoStation käyttäjä? Yhdistä tämä tarjous FotoWare POOLin kanssa, jolloin pääset suoraan käsiksi tiedostoihisi FotoStatioillasi Windows tai Macintosh työasasemiltasi paikkariippumattomasti.

Ammattimaiset palvelumme ovat käytössäsi

Analysoimme tarpeesi

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja mukanaolo yli 20 teollisuusalalla 40:ssä maassa on luonut meille vahvan ryhmän asiantuntijoita, jotka räätälöivät FotoWebin tarpeittesi mukaisesti.

Suunnittelemme ja skaalaamme DAM järjestelmäsi

Maailmanlaajuisen sertifioitujen partnerien verkoston avulla voimme rikastuttaa kokemustanne ja tarjota konsultointia ratkaisunne suunnitteluun ja skaalaukseen.

Tekninen konsultointi

Hyödynnä tukeamme asennuksen, skaalautuvuuden ja toisiin järjestelmiin integroinnin suhteen meidän rajoittamattomalla "seuraavan-arkipäivän" sähköpostituella.
Tiedotteet