Löydätkö aineistosi?
FotoWare DAM on toimiva aineisto- ja materiaalipankki


Fotoweb SaaS DAM palveluna

FotoWaren Fotoweb DAM ratkaisu on nyt saatavana pilvipalveluna. Tämä turvallinen, kustannustehokas ja täysin ylläpidetty palvelu toteutetaan FotoWaren asiantuntijoiden toimesta.

Toimi tehokkaammin - käytä pilvipalvelua!

Jaa ja verkostoidu


Palvelun avulla voit jakaa haluamasi tiedostot kohderyhmäsi kesken helppokäyttöisen albumitoiminnon avulla. Voit seurata tiedostojesi käyttöä ja antaa mahdollisuuden tiedostojen kommentointiin palvelun kautta.

Liitä metatiedot ja organisoi


Liiketoimintasi kannalta elintärkeiden tiedostojesi löytyminen on helppoa ja tehokasta. FotoWeb DAM löytää ne perinteisten tiedosto- ja kansionimien lisäksi erilaisilla metatiedoilla, joita voi olla esim. avainsanat, kuvaus, tekijä, tuotenumero jne riippuen toimialasta ja määrityksistä. Myös tekstisisältö on hakukelpoista.

Hyödynnä kaikkialla


Voit käyttää FotoWeb SaaS DAMia selaimilla, mobiililaitteiden applikaatioilla, suoraan MS Word tai MS PowerPoint ohjelmista. Voit myös integroida FotoWeb SaaS DAM ratkaisun CMS järjestelmääsi (sisällönhallinta).

Omatoiminen portaali


Hallitset palvelua halutessasi omatoimisesti tai yhteistyökumppaniesi kanssa intuitiivisella ja helppokäyttöisellä web portaalilla.

FotoWeb SaaS DAM - enemmän kuin ohjelmisto


FotoWeb SaaS DAM on enemmän kuin ohjelmisto - tämän pilvipalvelun avulla tiedostosi ovat käytössä kaikkialla ja kaiken aikaa. Tutustu tarkemmin sivutollamme FotoWeb-tuotteeseen.

FotoWebin voima

Saat käyttöösi FotoWeb-sovelluksen tehokkaat ominaisuudet ilman, että sinun täytyisi operoida infrastruktuurin tai itse järjestelmän kanssa. Rekisteröidy ja ala käyttää palvelua vuorokauden sisällä!

Jätä asia hoitoomme

FotoWare tekee kaiken järjestelmän ylläpitoon liittyvän - tietoturvallisuus, päivitykset ja uudet ohjelmaversiot, vikasietoisuuden ja skaalautuvuuden. Voit keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi.

Tietosi ovat turvassa

FotoWeb SaaS DAM palvelussa tietosi tallentuvat ISO27001 sertifioituihin datakeskuksiin Euroopassa maksimi tietoturvallisuudella ja samalla varmistetaan, että tiedostosi on turvallisesti varmuuskopioitu ja saatavilla kaiken aikaa. Tietosi on suojattu Norjan yksityisyyslakien mukaan, jotka ovat kolmen tiukimman lain joukossa maailmassa.

Helppo lopettaa

Voit käyttää palvelua niin kauan kuin haluat, mutta toisinaan asiat muuttuvat. Easy-Exit palvelumme siirtää kaiken tietosi haluamallesi FTP palvelimelle, jos joskus päätät lopettaa FotoWeb Saas DAM palvelun käytön.

Vaihtoehtoiset palvelumallit

Starter palvelumalli
250 eur/kk (alv 0%)

Minkä tahansa tiedostotyypin tallennus ja jako

Jako vierasportaalille ja ulkopuoliselle

Yksi tallennusalue

50 GTavua tallennustilaa

5 nimettyä käyttäjää

10 autentikoitua portaalikäyttäjää

Team palvelumalli
550 eur/kk (alv 0%)

Kaikki Starter vaihtoehdon ominaisuudet

Useampi tallennusalue

Tilaus ja hyväksyntä työnkulut

MS Office Pluginit nimetyille käyttäjille

Julkaiseminen CMS järjestelmiin (nimetyt käyttäjät)

Asiakaskohtainen domain nimi

100 GT tallennustilaa

10 nimettyä käyttäjää

100 autentikoitua portaalikäyttäjää

Professional palvelumalli
950 eur/kk (alv 0%)

Kaikki Team vaihtoehdon ominaisuudet

Asiakaskohtaiset työnkulut

Videoiden liittäminen CMS järjestelmiin

InDesign Pluginit nimetyille käyttäjille

Microsoft Office Pluginit portaalikäyttäjille

SSO (Single Sign On) sekä Azure AD että SAML2 kanssa

API käyttöoikeus

Puhelintuki ja 99,95% SLA

Sis. startup konsultoinnin

200 GT tallennustilaa

20 nimettyä käyttäjää

500 autentikoitua portaalikäyttäjää

100 avustajakäyttäjää (lataus), sisältyy portaalikäyttäjiin
Haluatko aloittaa palvelun käytön jo nyt? Kiinnostaako lisätiedot tai koekäyttö? Jätä yhteystietosi, niin otamme Teihin yhteyttä!

  

Datamäärät tarpeiden mukaan

Palveluiden datamääriä voidaan kasvattaa 250 GTavun portain hintaan 75 eur (alv 0%) per kk tai 1 TTavun portain hintaan 150 eur (alv 0%) per kk.
Hintoihin sisältyy verkkoliikennöintimaksut perustuen reilun käytön politiikkaamme, jossa verkkoliikennettä sallitaan se määrä kuukaudessa mikä on palveluun kuuluva datamäärä. Jos tämä verkkoliikennemäärä ylittyy jatkuvasti, tulemme ottamaan teihin yhteyttä datamääränne kasvattamiseksi. Sisäänpäin tuleva verkkoliikenne on vapaata, ei muuta kuin lähettämään meille tiedostojanne!

Onko jo FotoStation käytössä?

Huomio! Oletko jo FotoStation käyttäjä? Yhdistä tämä tarjous FotoWare POOLin kanssa, jolloin pääset suoraan käsiksi tiedostoihisi FotoStatioillasi Windows tai Macintosh työasasemiltasi paikkariippumattomasti.

Ammattimaiset palvelumme ovat käytössäsi

Analysoimme tarpeesi

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja mukanaolo yli 20 teollisuusalalla 40:ssä maassa on luonut meille vahvan ryhmän asiantuntijoita, jotka räätälöivät FotoWebin tarpeittesi mukaisesti.

Suunnittelemme ja skaalaamme DAM järjestelmäsi

Maailmanlaajuisen sertifioitujen partnerien verkoston avulla voimme rikastuttaa kokemustanne ja tarjota konsultointia ratkaisunne suunnitteluun ja skaalaukseen.

Tekninen konsultointi

Hyödynnä tukeamme asennuksen, skaalautuvuuden ja toisiin järjestelmiin integroinnin suhteen meidän rajoittamattomalla "seuraavan-arkipäivän" sähköpostituella.
Tiedotteet