Tärkeiden tiedostojesi
parempi elämä

FotoWare DAM - Korkean käytettävyyden aineisto- ja materiaalipankki


FotoWeb SaaS - Brändistäsi huolehtiminen on huolehtimista tiedostoistasi

Huolehdi brändistäsi organisoimalla ja suojaamalla tärkeimmät tiedostosi. Pidä materiaalisi ajan tasalla digitaalisen FotoWare Mediapankin avulla.

Organisoi, jaa ja hallitseSaavuta tiedostosi missä ja milloin tahansa oman hallintasi mukaisesti. Keskity tärkeisiin sinulle tärkeisiin prosesseihin ja anna tiimisi löytää, organisoida ja muokata sisältöjä helposti.

Brändin hallintaSeuraa ja hallitse kuinka, missä ja kuka käyttää brändisi materiaaleja. Ylläpidä kontrollia yli koko prosessin yhdellä työvälineellä.

Tiedostojesi parempi elämäParanna ja nopeuta yhteistyötäsi tiimisi ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa toimiessasi brändisisältöjen parissa. Kaikki tärkeät tiedostosi on tallennettu turvallisesti Microsoftin pilveen.

FotoWeb SaaS DAM - enemmän kuin ohjelmisto


Visuaalinen tallennuspaikka kaikille tärkeille tiedostoillesi

FotoWare on sinun brändiesi oma portaali kaikille kuville, grafiikoille, videoille ja dokumenteille. Tallenna tiedostosi keskitettyyn arkistoon, josta voit haluttaessa organisoida, jakaa ja hyväksyä sisältöjäsi. FotoWeb on siten paljon enemmän kuin vain tietovarasto!


Tehokas digitaalisen aineistosi tallennus palveluun!

Tallenna aineistosi nopeasti ja tehokkaasti joko FotoWeb Desktop clientilla, käyttämällä FotoWebin sisäistä ”Lähetä FotoWebiin”-toimintoa tai mobiiliapplikaation avulla. Luo metatiedot ja tagitys lähetyksen yhteydessä yhdellä kertaa kaikkiin tiedostoihin ja/tai kuhunkin omat viitetiedot. Halutessasi liitä sama sisältö yhdellä kirjoituksella kaikkiin tiedostoihin.

Aineistojen saatavuus käsilläsi hetkessä

Hae aineistoja FotoWaren tehokkailla hakumenetelmillä parissa sekunnissa suurista tietomassoista tai käytä etukäteen luotuja suodattimia ja älykansioita löytääksesi hetkessä haluamasi tiedostot. Käyttämällä uudelleen tiedostojasi oikein ja turvallisesti lisäät sisältöjesi elinikää. Samalla pidät huolta kaikkien julkaisujesi laadusta.


Erinomainen natiivi käyttöliittymä PowerPoint, Word ja Adobe InDesign tuotteisiin!

Koe aineistojen käytön helppous ja vaivattomuus FotoWare pluginien avulla! Kaikilla organisaatiosi työntekijöillä on mahdollista hyödyntää keskitetyssä arkistossa olevia kuvia, grafiikoita tai videoita - voit hakea aineistoja arkistosta suoraan PowerPoint-, Word- ja Adobe InDesign-ohjelmien omista käyttöliittymistä käsin.

FotoWeb SaaS palvelun tiedostot käytössäsi missä vain

Digitaalinen aineistosi on käytössäsi missä vain kuljet: FotoWeb palvelu tukee mobiilisovelluksia IOS (puhelin, iPad) ja Android-puhelin. Sovellukset on haettavissa joko Applen App Storesta tai Android Play kaupasta. Hae tai selaa palvelun aineistoja ja tarkista tehokkaan zoomin avulla aineiston laatu. Valitse haluamasi, arvioi ja priorisoi tiedostot sekä ne halutuille käyttäjille muutamassa sekunnissa. Lähetä uudet tiedostosi mobiililaitteellasi tagittämällä ne metatiedoilla.


Tiedostojen jakaminen on helppoa ja välittömästi tajuttavaa

Säästä aikaa brändimateriaalisi jakelussa. Voit muodostaa kokonaisuuksia yksittäisten tiedostojen tai ryhmien avulla. Voit jakaa tiedostoja organisaatiosi tai ulkopuolisten yhteistyötahojesi kanssa. Saat työsi jaettua turvallisesti, oikein ja oikeaan kohteeseen ajallaan.

Käyttäjän roolit ja automaatio

Voit antaa erilaisia käyttöoikeuksia (kuten katselu, muokkaus, lataus) eri organisaatiosi ryhmille tai jopa ulkopuolisille käyttäjille. Voit ajastaa, hyväksyä ja peruuttaa sisältösi julkaisuajan joko välittömästi tai määritetyn ajan mukaisesti. Tämä hyödyttää etenkin omien tarpeittesi julkaisuprosessia.

Vaihtoehtoiset FotoWeb SaaS palvelumallit

Starter palvelumalli
175 eur/kk (alv 0%)

Tallennus ja jako kaikille tiedostoille

Yksi arkisto

FotoWare mobiilisovellusten käyttö

Käyttöoikeuksien hallinta

Jaettujen albumien käyttö

1 POOL

10 GTavua tallennustilaa

2 FotoWare pääkäyttäjää

10 FotoWare käyttäjää

Team palvelumalli
635 eur/kk (alv 0%)

Kaikki Starter vaihtoehdon ominaisuudet

Vieraskäyttäjä ja ulkopuolinen jako

Useampi arkisto

Asiakaskohtaiset työnkulut

MS Office Pluginit käyttäjille

Sivuston logojen ja ulkoasun muokkaus

Asiakaskohtainen domain nimi

1 POOL

100 GT tallennustilaa

8 FotoWare pääkäyttäjää

100 FotoWare käyttäjää

Professional palvelumalli
1050 eur/kk (alv 0%)

Kaikki Team vaihtoehdon ominaisuudet

Tilaus ja hyväksyntä työnkulut

InDesign Pluginit pääkäyttäjille

Julkaiseminen CMS järjestelmiin (pääkäyttäjät)

API käyttöoikeus

SSO (Single Sign On), Azure AD ja SAML2

99,95% SLA

3 POOLS

200 GT tallennustilaa

20 FotoWare pääkäyttäjää

500 FotoWare käyttäjää ja 100 FotoWare avustajaa
FotoWare pääkäyttäjä: kaikki oikeudet, FotoWare käyttäjä:voi esikatsella/käyttää sisältöä ja FotoWare avustaja: voi lähettää palvelimelle sisältöä.

FotoWare FotoWeb SaaS voi laajentua rajoittamattomaksi: ota meihin yhteyttä Enterprise palvelumallin hinnoittelusta!

Haluatko aloittaa palvelun käytön jo nyt? Kiinnostaako lisätiedot tai koekäyttö? Jätä yhteystietosi, niin otamme Teihin yhteyttä!

  

Datamäärät tarpeiden mukaan

Palveluiden datamääriä voidaan kasvattaa 1 TTavun portain hintaan 85 eur (alv 0%) per kk.
Hintoihin sisältyy verkkoliikennöintimaksut perustuen reilun käytön politiikkaamme, jossa verkkoliikennettä sallitaan se määrä kuukaudessa mikä on palveluun kuuluva datamäärä. Jos tämä verkkoliikennemäärä ylittyy jatkuvasti, tulemme ottamaan teihin yhteyttä datamääränne kasvattamiseksi. Sisäänpäin tuleva verkkoliikenne on vapaata, ei muuta kuin lähettämään meille tiedostojanne!

Onko jo FotoStation käytössä?

Huomio! Oletko jo FotoStation käyttäjä? Yhdistä tämä tarjous FotoWare POOLin kanssa, jolloin pääset suoraan käsiksi tiedostoihisi FotoStatioillasi Windows tai Macintosh työasasemiltasi paikkariippumattomasti.

Ammattimaiset palvelumme ovat käytössäsi

Analysoimme tarpeesi

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja mukanaolo yli 20 teollisuusalalla 40:ssä maassa on luonut meille vahvan ryhmän asiantuntijoita, jotka räätälöivät FotoWebin tarpeittesi mukaisesti.

Suunnittelemme ja skaalaamme DAM järjestelmäsi

Maailmanlaajuisen sertifioitujen partnerien verkoston avulla voimme rikastuttaa kokemustanne ja tarjota konsultointia ratkaisunne suunnitteluun ja skaalaukseen.

Tekninen konsultointi

Hyödynnä tukeamme asennuksen, skaalautuvuuden ja toisiin järjestelmiin integroinnin suhteen meidän rajoittamattomalla "seuraavan-arkipäivän" sähköpostituella.
Tiedotteet